PV Den Brink

Get Adobe Flash player

 

Voetbalclub vv. KEMA

 

Team
Er wordt nu nog met een zaalvoetbalteam eenmaal per maand gespeeld tegen een team van Liander (FC Cobben) in een zaal van sportcomplex Valkenhuizen te Arnhem en wel elke eerste vrijdag van de maand van 19 tot 20 uur.
 

De maandagavondcompetitie in sporthal De Dumpel is afgelopen seizoen definitief gestopt.

 

Deelname

Personeelsleden en hun familieleden van huurders van gebouwen op het Arnhems Buiten kunnen meedoen met dit team op de vrijdagavond. Zij kunnen zich aanmelden bij contactpersoon Jan Koers, e-mail adres:

 

Er is bij DNV-GL ook een 2e team in het leven geroepen, dat nog spelers kan gebruiken. Ook zij spelen eenmaal per maand tegen hetzelfde team van Liander. 

 

V.V. KEMA

Voetbalclub KEMA bestaat in naam nog wel, maar heeft geen bestuur meer. Men hoeft dus geen lid te worden om te kunnen voetballen. Contactpersoon is Jan Koers, e-mail adres:
 

Historie
De VV KEMA is opgericht op 3 mei 1965. In het begin richtte de voetbalvereniging zich op het veldvoetbal en was in zijn hoogtijdagen met vier elftallen vertegenwoordigd in de zomeravondcompetitie, waar vooral voetbalelftallen van bedrijven aan deelnamen. Uit die tijd stamt ook de eigen accommodatie bestaande uit een voetbalveld, twee kleedkamers en een kantine naast het beproevingsveld van het kortsluitlaboratorium. Het veld bestaat inmiddels niet meer en is ingenomen door gebouwen.
De club verlegde in de loop der jaren het accent van het veld naar de zaal. Maar liefst 5 zaalvoetbalteams hebben ooit tegelijkertijd deelgenomen aan de zaalvoetbalcompetitie met als hoogtepunt het kampioenschap van Oost-Nederland en deelname aan de eindstrijd om de landelijke titel in Utrecht.
De vereniging had in totaal 70 leden.