PV Den Brink

Get Adobe Flash player

Wanneer de PV een overlijdensbericht ontvangt wordt deze tot de dag na de uitvaart gepubliceerd op de website. Eerder ontvangen berichten treft u hieronder aan.

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid Theo Stoop op 28 april is overleden. Theo was voorzitter van onze vereniging in de jaren 1971 - 1976.

Theo is bijna 79 jaar geworden.

 

 

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat Paul Aukema, oud medewerker van KEMA op 21 mei  j.l. is overleden.

De crematie heeft inmiddels plaatsgevonden.

 

Overlijdensbericht Paul Aukema

 

 

Totaal onverwacht kregen wij het bericht dat Marijke van Ravenzwaaij, tijdens een vakantie in Egypte is overleden.

Marijke en haar man Evert maakten deze reis met een groep tot in Aswan. Inmiddels is Marijke overgebracht naar Nederland. Op vrijdag 15 februari zal om 14.00 uur in aula 'Vacalis' van crematorium Yardenhuis van Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen de afscheidsbijeenkomst worden gehouden.

 

Op vrijdag 23 februari j.l. is plotseling ons lid Gerrit Mensink overleden. Gerrit heeft met zijn vrouw Everline vele jaren met activiteiten van de PV meegedaan. Samen deden ze ook 12 jaar mee met de bergwandeltochten in Zwitserland.

 

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat oud Kema medewerker Wim Rooijackers plotseling is overleden. Wim startte zijn loopbaan bij Kema bij het EPB. Wim RooijackersWim is thuis. U bent hier welkom om afscheid van Wim te nemen op vrijdag 1 december tussen 14.00 en 16.00 uur.Tevens is er gelegenheid op zaterdag 2 december van 11.00 uur tot 11.25 uur afscheid van Wim te nemen in de aula Vacalis van crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen.Aansluitend begint in deze aula om 12.30 uur de herdenkingsdienst.Na de herdenkingsdienst ontmoeten wij u graag in de ontvangkamer van het crematorium.In plaats van bloemen graag een gift ten bate van de moestuin van DemenTalent Wijchen. In het crematorium is een collectebus aanwezig.

 

Heden ontvingen wij het overlijdensbericht van Wim van der Linden, oud medewerker van N.V. KEMA.

 

Wim is overleden te Nijmegen op 30 juni 2017.

Het adres is; Merelweg 7, 5451 XB Mill

 

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 7 juli om 12.00 uur in het crematorium te Venray, Spurkterdijk 40.

Wij vinden het fijn als je een enkele bloem meebrengt.

 

U bent nadien van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur voor een hapje en een drankje in café

 het Lagerhuis, Beerseweg 9 te Mill.

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat Nico Joosten, langdurig werkzaam geweest in het Kortsluit Laboratorium, plotseling is overleden.

Heden ontvingen wij het overlijdensbericht van Mw. P. Bouwman- Thé.Voor haar pensionering was zij de directie-secretaresse van de heren G. Rietveld en R. van Erpers Royaards.

In "de Gelderlander" van 27 september 2016 stond in de rubriek: "Verleden leven" de levensgeschiedenis van Folkert Schuurman, voormalig stralingsdeskundige en voorlichter van GKN. Folkert overleed in juni van dit jaar.

Heden ontvingen we het droevige bericht dat ons lid: Erik Haselbarg onverwacht is overleden. Tijdens zijn werkzame leven was Erik in dienst van Energienet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 10 november j.l. is Geert Hosper overleden. Geert is van 1972 tot 1978 bestuurslid van PV Den Brink geweest. Daarna heeft hij tot in 2014 deel uitgemaakt van het KEMA schaakteam.

 

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op maandag 16 november om 15.15 uur in de Veluwezaal van crematorium Dieren, Imboslaan 6 te Dieren.

 

 


                             

Op 5 oktober j.l. is Bruin Verspuij plotseling op 80-jarige leeftijd overleden. Drie maanden na het overlijden van zijn vrouw Ineke, die hij vanaf 2009 heel lang heeft kunnen verzorgen.

 

De crematie van Bruin heeft vrijdag 12 oktober plaatsgevonden.

 

Voor de familie een heel droevige periode.

Lees meer...