PV Den Brink

Get Adobe Flash player

 

 

Uitnodiging aan de senior leden van de PV voor de dagtocht op vrijdag 2 augustus naar Europoort en het Keringhuis.

 

Na vertrek om 08.00 uur vanaf  de parkeerplaats tegenover de portiersloge aan de Utrechtseweg 310, rijden we rechtstreeks naar Hoek van Holland. Hier gaan wij aan boord voor een rondvaart door de Europahaven met schepen zo hoog als flatgebouwen. Aan boord krijgen wij koffie met gebak. Na de rondvaart staat een koffietafel te wachten in het Keringhuis. Daarna is er een rondleiding met uitleg over de hoogwaterbescherming van Nederland met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

De terugreis onderbreken wij voor een afscheidsdiner.

Terugkeer bij het parkeerterrein op Arnhems Buiten is ca. 19.30 uur.

De kosten voor deze dagtocht zijn € 45,-  per persoon. Hiervoor krijgen we aangeboden: vervoer per luxe touringcar, boottocht, koffie met gebak, rondleiding, lunch en diner.

Aan deze dagtocht kan worden deelgenomen door geadresseerde, lid van PV Den Brink, met partner of introducé. Meerdere introducés mogelijk na overleg met ondergetekende.

Aanmelden bij voorkeur via deze link.

Tijdige betaling  is ook aanmelden. We rijden zoveel mogelijk met volle bussen. Bij teveel aanmeldingen wordt geloot. Alleen als u wordt uitgeloot krijgt u direct na de sluitingsdatum, 30 juli a.s., bericht en volgt restitutie van het betaalde bedrag.

 

Datum dagtocht    :  vrijdag 2 augustus 2019                          De 4 zitplaatsen voorin de bus

                                                                                          zijn gereserveerd voor het bestuur

Vertrektijd            :  08.00 uur                                                         

Terugkomst          :  ca 19.30 uur

Plaats van vertrek :  parkeerplaats tegenover Utrechtseweg 310, Arnhem.

 

Namens het bestuur:

Evert van Ravenzwaaij; Tel.: 0643280048  E-mail:

 

Van 20 tot en met 25 augustus 2019 worden de traditionele bergwandelingen in Zwitserland georganiseerd. Dit jaar gaan we weer naar het Berner Oberland. De bergwandel-commissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. De datum kunt u alvast in uw agenda noteren.

Tochten:

1 Route door het hooggelegen moeraslandschap van Kaltenbrunnen naar Meiringen. Hebben we ooit gelopen, maar niets gezien wegens dichte mist.

2 Tandradbaan van Wilderswil naar de Schynige Platte en vandaar naar Grindelwald langs de First. Lang geleden reeds begaan.

3 De route van vorig jaar die uitviel wegens onweer. Van Brüsti naar Engelberg.

4 De route van Grimmialp naar Sankt Stephan. Ook al voorgelopen en wegens onweer niet gedaan.

 

We gaan verblijven in Wilderswil met de camping op 8 min. lopen van het hotel.

De bus is vastgelegd bij een nieuwe busonderneming die door Roel Kerckhoffs aanbevolen is.

Deelname is mogelijk voor PV-leden met hun gezinsleden of met één introducé. Meer dan 1 introducé is mogelijk, mits er ruimte is. Voor deze extra introducé's geldt een meerprijs van Euro 50,00.

Uitgaande van 35 deelnemers moet rekening gehouden worden met: Let op: Euro 500,00 (dit is gewijzigd!) voor hotelgasten en Euro 300,00 voor de kampeerders. Dit is inclusief het gezamenlijke slotdiner.

U kunt inschrijven door op deze link te klikken. De inschrijving sluit op 20 juli a.s.!

Tegelijkertijd dient u een aanbetaling van Euro 50,00 over te maken naar bankrekening nr. NL 57 INGB 0000 859 869 van Personeelsvereniging Den Brink onder vermelding van: Bergwandelen 2019.

Namens het organisatie committee,

Evert van Ravenzwaaij

mob. +31 6 43280048.

 

  

De PV nodigt u uit voor een kookworkshop “vergeten groenten in een nieuw jasje”

in kwekerij De Groene Schuur te Groessen.

 

 

 

Het programma is als volgt:

 

 11h00 - 11h30           Ontvangst met een kop koffie/thee en koek in de kassen van de Groene Schuur aan de Lijkweg 9B te Groessen

                  Uitleg over de aldaar gekweekte tropische groenten, vergeten groenten, pepers etc met aansluitend een rondgang door de kassen.

 

13h00                      Start van de Kookworkshop met aansluitend het gezamenlijk nuttigen van de bereide maaltijd (4-gangen).

16h30                      Afsluiting en einde van de Kookworkshop.

 

De kosten voor deze activiteit zijn: € 25,-- per persoon voor PV-leden en hun gezinsleden/of één introducé(e), extra introducé(e)s (in overleg met de organisatie) € 49,-- .

Deze prijs is inclusief alles volgens bovenstaand programma en alle ingrediënten maar exclusief overige drankjes (uniforme prijs € 3,-).

Vervoer is op eigen gelegenheid.

Inschrijving bij voorkeur via deze link onder gelijktijdige overschrijving van het verschuldigde bedrag op bankrekening NL 57 INGB 0000 8598 69 o.v.v. “Kookworkshop”.

Het maximum aantal deelnemers is 40, bij overtekening wordt er geloot.

Inschrijven tot uiterlijk 25 augustus!

 

Namens het PV-bestuur.

 

André van Boetzelaer    e-mail:  of tel. 06 24353427