PV Den Brink

Get Adobe Flash player

 Van 20 tot en met 25 augustus 2019 worden de traditionele bergwandelingen in Zwitserland georganiseerd. Dit jaar gaan we weer naar het Berner Oberland. De bergwandel-commissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. De datum kunt u alvast in uw agenda noteren. Op dit moment kan nog niet ingeschreven worden.  

De PV nodigt u uit voor een kookworkshop “vergeten groenten in een nieuw jasje”

in kwekerij De Groene Schuur te Groessen.

 

 

 

Het programma is als volgt:

 

 11h00 - 11h30           Ontvangst met een kop koffie/thee en koek in de kassen van de Groene Schuur aan de Lijkweg 9B te Groessen

                  Uitleg over de aldaar gekweekte tropische groenten, vergeten groenten, pepers etc met aansluitend een rondgang door de kassen.

 

13h00                      Start van de Kookworkshop met aansluitend het gezamenlijk nuttigen van de bereide maaltijd (4-gangen).

16h30                      Afsluiting en einde van de Kookworkshop.

 

De kosten voor deze activiteit zijn: € 25,-- per persoon voor PV-leden en hun gezinsleden/of één introducé(e), extra introducé(e)s (in overleg met de organisatie) € 49,-- .

Deze prijs is inclusief alles volgens bovenstaand programma en alle ingrediënten maar exclusief overige drankjes (uniforme prijs € 3,-).

Vervoer is op eigen gelegenheid.

Inschrijving bij voorkeur via deze link, onder gelijktijdige overschrijving van het verschuldigde bedrag op bankrekening NL 57 INGB 0000 8598 69 o.v.v. “Kookworkshop”.

Het maximum aantal deelnemers is 40, bij overtekening wordt er geloot.

 

Inschrijven tot uiterlijk 25 augustus!

 

Namens het PV-bestuur.

 

André van Boetzelaer    e-mail:  of tel. 06 24353427

Koninklijke Onderscheiding Wim Boerboom.Koninklijke Onderscheiding voor Wim Boerboom.

 

Op donderdag 16 mei ontving onze penningmeerster/secretaris uit handen van burgemeester mevrouw Agnes Schaap een koninklijke onderscheiding!
Gedurende ruim 50 jaar heeft Wim de functie van penningmeester van onze vereniging bekleed. Vanaf 2006 heeft hij ook de functie van secretaris op zich genomen.
In het bijzijn van het bestuur van PV Den Brink en een aantal leden werd de onderscheiding uitgereikt.