PV Den Brink

Get Adobe Flash player

Enquête voor een rondreis SURINAME

In april of oktober 2019

 

PV Den Brink is voornemens om in de maand april of oktober 2019 een groepsrondreis te organiseren naar Suriname.

Het betreft een groepsreis van circa 2 weken (16 of 18 dagen)

We bezoeken o.a. Paramaribo, Nieuw Nickerie, Jodensavanne, Red Doti, Nieuw Aurora, Frederiksdorp en Galibi zodat er een mooie mix van Natuur en Cultuur ontstaat.

 

De kosten voor deze reis bedragen tussen de € 1800 en € 2200. Dit is inclusief vliegreis vanaf Amsterdam, vervoer per (mini)bus en boot, hotel en/of lodge accommodatie (incl. ontbijt) maar exclusief overige maaltijden, drankjes en fooien.

 

De reis wordt pas definitief georganiseerd indien er voldoende belangstelling is, er zijn nog geen reserveringen gemaakt. De exacte datums zijn dan ook nog niet vastgesteld.

 

Indien u belangstelling hebt dan verzoeken wij u een email te sturen aan ondergetekende en daarin te vermelden met hoeveel personen u mee wilt gaan en wat u voorkeur reisdatum is. Graag ook aangeven wanneer u perse verhinderd bent. Reageren op deze enquête is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Introduceren is, zoals gebruikelijk, mogelijk echter hierbij vervalt de subsidie uit de PV kas.

Indien u belangstelling hebt voor deelname verzoeken wij u dit duidelijk aan te geven via een mailbericht aan: André van Boetzelaer, , ook voor vragen en/of suggesties kunt u mailen of bellen met ondergetekende.

Gaarne vóór 1 januari 2019!

 

Namens PV Den Brink

André van Boetzelaer

telefoon 0313 795048 of 0624353427